1 Ron (Leu) pentru Ateneu… azi, Cumintenia Pamantului se da cu donatii…

Posted by Paparazza on 21/11/2016 in 6 Vine Presa |

V am scris despre 25.11.2016, magazin Cocor etaj 4? Agresiuni si alte violente impotriva femeilor… cele agresate in mod repetativ si modul in care se actioneaza in astfel de situatii… 

Te poti plimba apoi pe Calea Victoriei. Eviti centrul vechi cat poti de tare, te tii sa nu ti sara flecurile prin si pe scarile pasajului si ajungi in fata unei biserici. Vineri seara este prilej de sarbatoare si aniversare de nume cel poarta Ecaterinele… (frumoase fiinte, suflete distinse)!

Si ca sa ai meniu complet, te indrum sa ti musti limba cand o sa te trezesti cu pofta de bomboane BUCURIA! Desi, stai… sunt atat de gustoase incat ai voie sa ti satisfaci pofta… ia ti cat mai multe si impacheteaza ti le acasa… ascunde le printr o geanta cat de mica si uita de ele… in felul asta orice gand de dulce te duce acasa (in dressingul tau)! Nu expira! Esti atent cand le achiti! Si la samburi sa nu ti sparga placa! Stomatologi? Scumpi si necesari, asa ca atentie! 

Acasa! Da! De orice fel de gand de bataie nocturna te pot proteja doar masurile de siguranta ce ti le impui. Te apara vreo garda speciala? Nu! Te gandesti sa te duci la spital ca ti vine vreo palpitatie greu de inteles dupa alcoolul din bomboane? Nu! 112? Poate, dar nu i cazul tau!

Te duci cu tupeu pe strazi luminate! Unde ai invatat cu iubire sa apreciezi ce ai, ce ai citit si cum ai procedat si obtinut ce ai. Cat ai luptat cu niste „nimeni” si pe cati barbati i ai refuzat! Te au uitat! E logic! Esti cu capu’?

Te citesti ca pe un copil cu o racheta in mana, cu 2 litri de apa de buna calitate in punga si cu adidasi de piele in picioare! Si cu rosul zgurii pe ciorapi la glezne. Si cu unghii scurte ca sa ti indrepti racordajul intre puncte!

De cand te ai descoperit nu ti trebuie decat un pic de ritm pe voce selectiva… si tonuri ce ti amintesc de calitatea cu care (aici pe blog e permisa exprimarea asta), te au indrumat toti profesorii de tenis, scoli, cursuri si chiar copilasi ai altor persoane anturate cu tine.

Cadouri de Craciun? Hoo! Asa curand?

Trageti linie si adunati va meritele!

Cu cine si langa cine merita! Tu meriti?

Ateneul Roman! 2016. Se reconstruieste, reconditioneaza in febra pregatirilor de sarbatoare… e posibil sa fie si gata, trecute sa tot fie de la realizarea acestor foto doar cateva zile! Vizita? Da! Seara in Bucharest! Romania! Capitala. Europeana?!

Paparazza

Paparazza

Etichete: , , , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.