„Ai carte, ai parte” – Rabdare!

Posted by Paparazza on 21/11/2016 in 6 Vine Presa |

Carti! Cate carti si ce fel sunt asezate pe raft! In urma cu doar cativa ani, pe o zi ploioasa imi faceam o foto in speranta ca am sa intru cu un card intr o cladire frumoasa, moderna, sticloasa si impunatoare.

Mai apoi cu accesul free am patruns si retranscris pe coli de culori diferite tot ce mi puteam permite intr un timp limitat. Iar azi, cu gandul la timpul pretios de acolo, recitesc exact printre randuri esentialul.

De ce m as mai duce la interviuri pe o vreme ploioasa? Ploaia e fenomen natural, iubesc ploaia si modul in care te simti pe ploaie… Ud poti plange si, stai fara grija, nu ti tradezi starea, poti alerga prin ploaie, iar stropii sunt perfecti sub arteziene… te curata de pacate si te trimit la medic… daca nu ti calesti pielea insa, e grav!

Omul ploii… era un film bun pe vremea mea… actori? RainMan… Tom Cruise… si Dustin H. 

Ma pierd printre aburii ce ti usuca vesmintele… cand circuli cu metroul e si mai frumos… uzi dar cu telefoanele in mana… impermeabili? Zaresti pe furtuna zeci de umbrele pe la colturile strazilor… prin cutiile de gunoi luate de vant… 

Scriam despre hartie? Despre carduri de acces? Cu o carte in maini invelita si pretioasa! 

Am cumparat o carte si o revista, editie de inceput de toamna… ce hilar! 10 lei si satisfactie maxima pentru viitor si alti 9,99 fara rest dar cu folie si miros de tipar… cu semnaturi de VIP.

E frumos in Bucuresti pe un bulevard plin de istorie… cu fantani ce delimiteaza benzile si circulatia… autoturisme ce parcheaza in subsol… sau la subsol… si totul e actionat de un om cu carte, cu parte de lupta pentru dreptul la munca… recunoscut intr o tara europeana. Ministerul Muncii… ministrul cel mai muncitor!

De ce citesc? Ca sa scriu si semnez! Si sa te castige pe tine, draga de tine – cei 5000 de euro pe care ii „visa” de la mine ti i ai luat cu tot cu titlu de „actuala sotie” a fostului meu „marsav calator iubit!” – Afaceri cu hartie? Sa stii ca nu citesc publicitatea de pe fituici si stiu sa ‘mi(iau) avant… cand mi se cuvine! Eu nu ma joc cu promisiuni. Stiu sa mi le respect, in schimb! Si a pus dantura? Te tine de mana? Ma scuzi, e director! 

Si sa ma bucur in ploaie… si de spatiu in Bucuresti! 

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.