Constructii si investitii pentru viitori someri…

Posted by Paparazza on 27/10/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

Ca sa invete provincialii… sa vina in trupe sau haite umane… sa ne polueze aerul de Capitala… sa ne arunce mucurile de tigarete pe carosabil, trotuare nu avem libere!

In rest… e de super viitor! De absolventi beneficiari de contract de munca la negru – sau cel mai bine, vanzatori la molurile multe si impunatoare… dar, revenind la subiect: E MARFA SA INVETI… sa sustragi fonduri, sa fii adeptul reconstructiei si dezvoltarii impuse de UE.
E bestial!!! Sa dai „plocoane” la sfarsit de an directorilor ce au bifat targetul…

Investitia este o suma acoperita la propriu pe alocuri cu „o chestie” alba… sa nu fie vizibila (nu de alta dar s ar soca privitorii)… cei care stiu unde sa caute cand asta intentioneaza… caci de investigatii cine sa mai aiba timp in tara aceasta, Romania – (inca)!
Cu putin noroc e posibil sa nu ne ia si drapelul… daca ne ar schimba un pic nuanta de albastru spre negru pe steag ne am transforma in nemti… germani civilizati!
Degeaba va purtati cu mandrie cetatenia voastra de romani daca va calcati in picioare prin moluri la deschidere sau va cacati – pe romaneste (la propriu pe strazi)… taranilor ce sunteti! Rromilor de etnii cu ochii dupa furat… va parfumati dar tot a nespalati mirositi de la o posta! BAC ul l ati luat cu fostul vostru primar in acelasi an? O tara de analfabeti si copii lasati de izbeliste in grija bunicilor saraci – sau nu!
Profesori ajunsi ministrii inculti si celebri medici arestati… asta e tara anilor modernizarii 2016… de demisii si alegeri parlamentare! De boboci si saloane auto, de panica prin metrou sau de disponibilizari masive in prag de sarbatori crestine… (prin supermarketuri deja au aparut nuielele si Mos Craciunii)… maturile pentru alte sarbatori stupide importate de la americani… buhuhuuu!

Nu vedeti, nu vorbiti… stati muti si impasibili… la placinte inainte, la razboi inapoi…

img_2900 img_2901 Paparazza Paparazza

Etichete: , , , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.