Alege cu cap! Alege si culege!

Posted by Paparazza on 16/10/2016 in 6 Vine Presa |

Despre cum te simti tratat in tara ta, client fiind!

Pasesti pe vreme ploioasa, azi cel putin in Bucuresti a plouat cat a fost ziua de lunga, intr un supermarket extins parca prea mult teritorial… si nu ma refer la MEGA IMAGE, aici ar fi o alta poveste ce necesita timp suplimentar.

E ud pe podele, ANUNTA MA! Pune mi un marcaj: „E UD, ai grija… „, clientule ce mi intri sa ti cumperi lumanari, apa, mititei sau orice iti permiti tu cu banii tai, ai sefului, ai soacrei, ai bancii… ANUNTA-MA, repet!

Cand va decideti voi sa faceti promotii super mega avantajoase, aveti grija ca angajatii foarte bine instruiti (training – asa se promite la angajare, doar) sa schimbe si preturile, sa respecte datele inscrise pe cataloagele voastre distribuite agresiv pe la cutiile postale!!!  Sa va asumati erorile din sistemul de scanare… pornind de la semnalul slab al internetului folosit.

Despre pretul la raft? Hmmm, ce gluma!

Casieri tristi, amarati, platiti cu niste salarii mizerabile… si astea nu sunt barfe! Cititi forumuri, se vede de altfel si in ochii lor sictirul…

La toalete? I as plati unui om al strazii o naveta de bere, un mic de la gratarul din interior si niste scaune de plastic sa se urineze cu prioritate! Asa de control! Sa fie privit prin camerele voastre instalate de calificati in meserie… in plina vara, insa, pe acest aurolac i l as trimite Firei in Voluntari sa l spele si vaccineze ea cu priceputii dansei consilieri de munci si sporuri… spagi, adicatelea!

Se apropie alegerile parlamentare? Ooo da! Zambiti, e free! Alegeti intelept! Fara sa va pozati prin cabinele de vot… stiu ca sunteti in stare!

Nota de subsol: Doamna primar ales, Gabi fosta Firea, actualmente Pandele pana cand „pactul vostru matrimonial o sa va tina legati”, nu te-ar coafa mai bine o demisie de onoare, decat o baie de multime printre epurarile Antenelor? Unii n au bani de cabluri tv., caci de relee de emisii nici ca poate fi vorba, fie vorba’ntre noi! Sa n’aluneci! Cu fotografii antedatate ai castigat tu voturile?

Etichete: , , , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.