Asa arata peisajul la Palatul Victoria… fara cumintenia pamantului, fara gard si paza si cu mult verde…

Posted by Paparazza on 02/11/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

Cu luciu si acreditari de presa. Cu Liviu Luca si OMV Petrom. Cu ulterioare decese subite: Dan Costache Patriciu (prietenie in cardasie)… si eliberari conditionate foarte suspecte.
Cu o Romanie devenita haituita de interese si in care nu mai e loc de nepotismele si amantlacurile evidente susprinse de presa de specialitate (cea de scandal iscat pentru si de ochii lumii)…

Scriitori de geniu va numiti, penibililor! Va laudati si semnati carti in vazul lumii ca sa i orbiti si indemnati la vot si admiratie?

Treceam azi, absolut intamplator prin fata unei cladiri pe care trona inscriptia: CORNELIU VADIM TUDOR – a trait aici si a fost mare scriitor si populist… si cate titluri de nimic.

La poarta defunctului un paznic dintr o cutie (ghereta) manca parizer… si sorbea dintr un pahar de hartie…

Ce patetici si mizeri… cuminti inainte de alegeri, nu?

A murit dorindu si sa fie Presedinte: pai e! La el pe casa…
Ii multumesc toti cainii aflati pe strazi… omorati prin adaposturi sau lasati liberi s o inhate pe surprize-surprize, vedeta mioritica Andreea Marin… (nici nu i fac publicitate gratuita – are dansa PR – istii ei…)

Daune sau interese? Costuri? Imi place ranjetul lui Calin din intersectii… sa le recomande si viitorilor sai alegatori adresa medicului stomatolog pe care’l frecventeaza…

Piata Victoriei… Bucuresti! Romania! Inca…

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.