Scrie… Stii? Traseaza… Stii? Fa-o!

Posted by Paparazza on 03/01/2017 in 6 Vine Presa |

V ati trezit? E un an nou #17 si parca grade de primavara… vremea de la o vreme incoa face tot felul de farse, iar aplicatiile unora sunt de a dreptul penibile. Nu le fac reclama, doar ce le am descoperit niste greseli de scriere prin site si niste fulgi care mi brazdeaza fals ecranul si mi lasa o impresie de  „hai lasa ma… fulgii iti lipseau, restul e perfect si corect informat”.

Cumparaturile online sunt pasiunea corporatistilor… si efectul muncii de la ore matinale si pana seara in noapte. Experiente cu duiumul. Bune si intr un numar mare extrem de proaste. Pentru ca romanii strica faima unui brand, pentru ca stiu sa fure si cand sunt prinsi isi arunca cadavrele (pisica si sobolanul morti, vorba aia) de la o poarta in alta. Tipic romanesc. Romanii s au invatat sa stea supusi si indulgenti la cozi la orice. La benzinarie, la taxe si depuneri, la farmacie, la votare cu imbulzeli parca nu i haios (mai nou), la piata cand ti o ia vreo cucoana in fata sa ti rupa din mana legatura de patrunjel… si la analize numeroase alte tantuci si neni cu nurcile si nutriile pe cap si umeri… romance ce s au transformat in purtatoare de broboade pe cap (maritate cu arabi si alte natii migratoare), cum va scriu, asa ramane! Si cu telefoanele in maini, lipite de urechi, pe sub caciuli sau prin casti in urechi ca robotii din SF – urile proaste. In aeroporturi la coada la portile de acces si umiliti si descaltati pentru o cursa interna… nu va e rusine? Cum acceptati contracte si clauze de genul asta? Masuri de securitate da, sa fie… dar ai grija pe cine le aplici… nu ti permit sa ma umilesti pe pret platit din munca.

Nu permit si nici n’accept sa fiu tratata astfel.

N am profitat de vreun statut privilegiat pentru ca aceste drepturi se impun sa mi fie respectate, iar compania de zbor sa si asume ulterioare situatii create, neprevazute sau cum le denumesc dupa voia lor.

N am chef de zeci de verificari si scuze pentru neplaceri create.

Perchezitii ca’n filme pe curse interne… WTF?

N am statut de imigrant si nu ma suspectezi pe mine calculata calculatelor… mama sigurantei si a precautiei.

Cum a disparut Ghita (nu porcul, ci politicianul) sau mai bine scris: l ati pitit pe dupa copac si pe asta si mi dati stiri de maxim interes fix in ajun de sarbatori (bomba secolului… ultra, mega interesant) – scuteste ma de aberatii d astea de interes pentru frustratii vostri telespectatori fideli. Notificari off… A fost cutremur inainte de a se juca ala cu voi de a v ati ascunselea… (Dormeati in post?)

In trafic nu sunt marcate benzile de circulatie. In Bucuresti aceasta capitala populata de diversi rurali sositi cu treburi si ganduri de ocupatie a locurilor de munca, parcare, chirii si alte intentii de reintregire a neamului (lor) la centru.

De ce scriu astfel? Asa vreau sa recitesc peste ani… sa observ schimbarea! Dar am vointa, stiu!

Decembrie anul trecut (acum vreo cateva zile) mi am promis ca mi iau atitudinea de luptatoare pentru (doar pentru) dreptul meu… si purced la lupta psihologica. Si rezist!

Am de gand sa nu mi dezvalui intentiile, dar promit si chiar sunt genul ce se tine de cuvant sa relatez in fir de poveste intamplarile adevarate surprinse si traite. Fapte reale si netrucate. Denumirea acestui spatiu online asa ramane si se mentine atat timp cat am sa consider. Daca observ ulterioare schimbari in bine, (semnalez situatii de si mai rau, don’t worry) scriu, verific si postez!

Ca atare, indemnul civic la prima vedere este sa se puna la treaba angajatii cu atributii de marcare a benzilor de circulatie in acest Bucuresti sufocat si sufocant! Si angajati fara grad de rudenie testati si trimisi pe teren, unde sa amendeze, au ce… chiar au! Asiguratorii auto sa si faca treaba si sa lase amendamentele si clauzele interpretative si tiparite in fonturi mici, mici.

Va doriti o tara ca afara… dar veniti si ca porcii va comportati in Bucuresti. Faceam un joc al meu cu numerele de inmatriculare from B (ar trebui sa ne salutam intre noi cumva) putini, putini dar suntem from B!!! Really… Si nu accept sugestii de trafic ocolitor cand iti platesc taxe de circulatie, benzina si alte fituici de acces pe drumuri ale patriei.

Mi am propus sa evit transportul in comun… pute a cacat (da, cacat este cuvant romanesc) utilizat si de catre presedintele tarii dar si de catre oricare alt om cu astfel de necesitati fizice. Doamna primar general, nu ti accept sugestiile pe care ai de gand sa le dai in timpul mandatului tau. Cum ti ar sta pe bicicleta in drum la birou zilnic cu freza ta tapata? Cum ti ar sta sa canti pe la alte mese organizate drept plocoane pentru saracii tai cetateni ce te au scos in cap de lista si ti au dat pe mana o capitala?

Nu confunda Iasiul de unde te tragi cu Bucurestiul…

Si pune ti la munca subalternii si invata i sa trimita comunicate demne de respectul ce te declarai televizat ca l porti pentru meseria ta de baza (jurnalist), sau te ai inselat, ai dreptate! Te au trucat live si in reluare colegii, nu?

Te ai invaluit in scandaluri si prin ele ai reusit sa ajungi sus… sus pe turla bisericii, de unde ai uitat sa simti gropile in asfalt si daunele create… si sa ti vezi gunoiul din ochii tai!

Si la capitolul „sugestii si reclamatii” numerele  voastre de inregistrare online sunt egale cu zero si mai sa mi declar pierdute intentiile de a apela la terte parti pentru solutionare si sanctionare. La ce burti au agentii de paza ma si intreb cum sa fuga astia dupa hoti si infractori… isi deranjeaza burtile si’si expira ragaiturile pe gatlej afara… si permit cacaciosi in autobuze si pe la metrou (defavorizati ai sortii), I know! – „Si au luat cartela de calatorie” – Explicatia unei casiere intr o statie de metrou… (superb raspuns)!

De ce nu plec si eu din tara asta? Poate o s o fac, sau nu!

Stau in B ca sa (nu) semnez ca primaru’!

Imi plac colectiile, valoarea si oamenii onesti! Aia putini… care nu abereaza si si uda pe ochi colegii de platou in fata prompterelor din studiourile de pe Calea Victoriei.

Etichete: ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.