Comentariu pe imagine in diverse unghiuri de vedere…

Posted by Paparazza on 04/11/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

1. Stradal. Pod Eroilor si sanitari; Sector 5… Se construieste masiv… Se va circula in curand… „in curandul lor”… Metrou exista doar si only exclusiv in Bucuresti… (ce hilara exprimare)!!!
2. Dambovita. Curgatoare de a lungul si de a latul; Bucuresti (B);
3. Publicitate la… niste guma de mestecat, care pare’se ca – au ales ganditorii acestui produs cuvinte cu talc – cel mai mult si cel mai mult, guma asta ti ar fi tot ce ar lipsi dintr o masina… FALS!

Intr o masina… nu guma este achizitie prioritara… intr o masina trebuie imperios necesar sa ai actele asezate in ordine… sa posezi certificat de inmatriculare, sa il ai invelit in „chilotel”, SA NU FOLOSESTI TELEFONUL MOBIL SI NICI SA ARUNCI TIGARILE SAU GUNOIUL PE CAROSABIL; SI SA PORTI CENTURA DE SIGURANTA CHIAR DACA TE DEPLASEZI CU 10, 20 km/ora… prin sufocantul Bucuresti.

Imperios necesar – maxim de util este sa citesti pulsul strazii… sa fii atent la drum… sa conduci corect cf. Cod Rutier (cu modificari si alte hotarari de urgenta) – Sa stii sa citesti si sa scrii… sa ai 18 ani impliniti in Romania… sa le dai naibii de reclame si fuga dupa preturi mici, mici, cat mai mici… si daca cumva cauti pretul cel mai mic… esti un prost (ai cautat acul in carul cu fan)… it’s all about your time… pierdut! Timp pierdut, da!

De baza? Ca idee si propunere… sa revina un pic soarele in vremurile astea grele… si sa vad SOFERI ADEVARATI PRIN TRAFIC… Cei ce cunosc regulamentul…
Sa fie sanctionati cei prinsi si surprinsi in neregula…

Ca idee… ca ideile astea nu le citeste nimeni (merci frumos)!!!

Guma de mestecat sociala: prostii au noroc cat Casa Poporului…

Nota editorului online: Parfum cu mireasma de esapament ars nu inventati? Intrebare! Ca de prin canale vin miresme… de reclama si vomitiv natural!

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.