Cip Cirip… PITICUT!!!

Posted by Paparazza on 14/11/2016 in 6 Vine Presa |

Te prezinti in fata unui personal de cercetatori in VET. De diplome si acreditari nu i am cautat… desi la un simplu search i as „vedea” la panoul absolventilor… sau licentiatilor, ma scuzati! Sunt mai mici in varsta, mai novici in ale meseriei si in practica in preajma unor profesori ce nu acorda decat timp si ore speciale de „vedere”… la un astfel de profesor… de specie – de specialitate ora costa 50 de Ron. O fotografie cu un sufletel costa si mai mult si a fost pozat de catre o doamna posesoare de alt animal… si aici, in spatiul acesta virtual… mediul online imi este alocat spatiu cat trebuie sa i scriu povestea… cu video n am s o fac.  Cei sanatosi rezista pentru ca au mediul propice.

Si am sa incep cu numele lui: PITICUT, un sufletel colorat cu glas si triluri… onomatopee… un papagalut cumparat intr o cutie… un baietel cu cioc albastru… cu bon, evident! Proprietara: EU ! ! ! Iubitoare! Perusel… diminutiv… pentru ca asta este exprimare pentru gingasia lui… el nu este obiect… este dus cu urgenta la medic… in zona buna, dupa lungi cautari in google… „de ce x, de ce y… cum tratez… cum si in ce fel…?”

Cabinet cu renume… sigla luminoasa si Regatul Animalelor… Da… Fix intr o zi in care soare fiind, intr o colivie frumos colorata, ingrijita si decorata… acest PITICUT era inregistrat si primea prima lui consultatie la medicul specialist… au fost multe cabinete, au fost multe ore de searching si evaluari… am purces la Facultatea de Medicina Veterinara… la una cu renume si de renume (m am convins de renumele ce l are)… Ciprian Petrescu – medic de specialitate in pasari exotice – „Ma sunati mai tarziu? Am treaba…” Da, merci maestre… era urgenta si erai recomandat de catre o alta „doctoreasa” de animale… si consultatie platita ca sa mi spui ca are cancer? Ca sa i o pipai… 50 de lei… si ca sa mi o ecografiezi acolo unde ecografiezi animale de talie mare… caini si alte patrupede?

Cancer la perusi? Nu ti e rusine? Nu ti permit sa ma iei la misto pe baza unor cursuri la care tu nu ai fost prezent… nu ti permit sa mi iei banii si sa mi spui ca esti ocupat atunci cand eu te sun… eu clientul tau… de ce te ai facut medic? De amorul artei? Nu ti e rusine? Asta e faima ta… cu asta te lauzi? Cabinete private si profesori la care am mers sa mi scrie pe spatele unei ecografii ca perusul are cancer? Tumori… ? Cauta ti cartile din care ai invatat sau fa o vizita la ZOO… si ai sa vezi ce video cu dedicatie iti transmit… sa ramai si tu mut cand ajungi acasa si te gandesti „cum s a tratat specimenul asta, asa fara citostaticile de care urma sa mi „vorbesti?”… sa ma usuci de bani daca ma puneam la mintea ta sa te si cred… 

Domnule doctor TUDOR… de la Facultatea de MV, Bucuresti! Te si domnesc… desi (nu meriti)! Da, nu meriti! 

Ciprian Petrescu… iata te! Esti faimos… Povestea este atat de intima si personala incat n am sa cutez in a ma ruga pentru a ti gasi alta menire… cauta ti alta specializare… fa te medic si taie in carne vie nu mi cere mie banii pe ecografii si apoi sa revin sa mi dai tratament… pt cancer la perusi? Subliniez… cancer la perusi? Nu esti intreg la minte??? Doctor TUDOR? 

Pasarile acestea mici si graitoare, ciripitoare sunt primele care presimt si prevestesc… provin din Australia si au mediul cald si sunt cele mai frumoase pasari mici… colorate si prietenoase care au nevoie de atentie si iubire… si de ciripitul lor te indragostesti instant… cand esti trist te privesc cu dragostea si dependenta cu care i ai invatat… si ii iubesti pentru ca sunt ai tai… NU LE TAIATI ARIPILE… EI trebuie sa zboare… ei deprind si impartasesc iubirea… ei canta… si au narile albastre pentru ca sunt baietei… si sunt sufletele… si da, diagnostic gresit. Si traieste fetita… si am tratat o cu lacrimi si fara a ti asculta vorbele, domnule VET! 

Dupa 7 luni de la ecografia achitata… fetita traieste si nu are cancer… si este vioaie… se alinta si este ingrijita… si in veci vecilor nu are sa mai vada o clinica sau vreun cabinet VET… are sa fie tratata cu iubire si speranta si cu meniuri pe care mi le induce… mi le arata… ma ciupeste cateodata si isi intinde aripile cand ma vede! 

Ciprian Petrescu… OUT! Plus Dr. Tudor! 

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.