Cum te porti in societatea comerciala de larg consum, in general…

Posted by Paparazza on 31/10/2016 in 6 Vine Presa |

Suntem in continua miscare, transformare si alienare… aliniere a planetelor, sa i spunem…

Deja au aparut pe rafturi promotii si/sau superoferte sau black friday… si cand colo… o teapa mare cat constructia arhitecturala in care sta infipt acel „mic” impunator de langa o alta statuie situata in vecinatatea Ateneului Roman… acel ateneu pentru care natiunea a fost indemnata sa:
DATI UN LEU PENTRU ATENEU!

Actual… pe cladirea aflata in Piata Victoriei e batut de soare si vant un panou cu o cumintenie… reclama aceasta ce costuri a avut?
Sa donam pentru o valoare nationala?
Cum sa facem asta? Cand patronii nostri din tara aceasta conduc bolizi de lux de valori incomensurabil mai mari decat „2 euro prin SMS…”

Doneaza domnisoara Simona Halep impreuna cu ai tai consilieri de imagine si strategie tactica, doneaza domnule Copos, doneaza domnule Dan Diaconescu, doneaza draga de tine… Oana Mizil (concubina domnului Vanghelion)… donati voi, ca aveti pentru ce!
Si doamna Dana Nastase s ar putea numara in calculul acesta… chiar si „Mihaela, dragostea mea…”!!! Doneaza ti averea printisorule Paul, impostorule de litera din cod penal!!!
Cumintenia Romaniei… tu stii in realitate ce pret are tara asta?
Care i suma unei alocatii lunare?
Educatia praf, adica lipsa a incultilor ce te au facut produs de marketing… sanatate cat cuprinde la sate, acolo unde in doar cateva zile… (a si sosit in unele zone) se asterne zapada iar copiii n au poteca sa ajunga la scolile uitate de „viata”… cotropite de Primarul cu staif si mot… vandalilor de pamanturi si valori!

Inteleg ca divortul ultramega mediatizat din plina campanie electorala in Romania este al Elenei Basescu… despartita de colegul Bogdan Ionescu… colegule de liceu cu pretentii… paradoxul face ca stramutarea ta in alt sector la un alt celebru liceu, (daca memoria nu mi joaca feste) sa trezeasca amintiri in randul fanelor ce te or vrea de viitor sot (presupun ca nu duci lipsa)… si by the way… nu te am zarit in fotografiile de la panou ale „distinsilor celebri elevi ai nostri”!!! Subliniez acest aspect!

Notariat? Acord sau… impartirea averii?
Care i avocatul casei?

Cred in strategia de marketing si manipulare a maselor… ma bucur ca o face un trust manjit de „imagine” cu o conducere de tip mediocru… batut de HJ (hotarari judecatoresti) in procese pe rol… fond si chiar apeluri… si clauze contractuale meschine. Ma gandesc ca va mutati sediul… stramutarea la Casa Presei v ar acorda o si mai mare valoare, zic!

Eva Ion, pseudonim – v ati prins, nu? Cand va facea domnul… atunci, inca presedinte Basescu vizita in redactia aflata in Pipera… Simona Ionescu tot rosul acela aprins il purtai in plete? Cred ca ii lipsesc luminile camerelor din garsoniera lui Diaconescu… cea de la Romana sau hala imensa de la Industriilor?
Investigatoare o de geniu… ce te mandresti ca esti (sau te oi fi modernizat si tu si editezi horoscoapele)!

Cumintenia pamantului, revin la tine… tot cu Gliss te speli pe cap?

La guvern pe panourile publicitare din zona ma gandesc sa stea scris, asa… din timp! Rusine sa va fie… „Craciun happy sa aveti”: Semnat Liviu Luca si alti corupti ca voi… de Dan Costache Patriciu – ma abtin (ca’i baiat fin)!

Succesuri!

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.