Discutie efectuata (data, ora… ) prin intermediul aplicatiei. Reclama pentru servicii proaste… mod de adresare a operatorilor. OUT!!!

Posted by Paparazza on 03/11/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

Imaginea „vorbeste” pentru cei ce stiu sa citeasca, desi… cat de inculti sunt unii detinatori de functii… ar merita sa si dea foc la valizele promotionale.

Clientul platitor pentru servicii, determinat sa aleaga optiuni cat mai avantajoase pentru FURNIZOR, in fond…
Deranjat la ore inacceptabile (08:00 AM si chiar seara tarziu), mesaje inutile in care esti informat ca ti au expirat diverse „rahaturi” in 7, in 3 in 28 de zile… reclame publicitare stradale in care profesionisti (Titi Aur, doar un exemplu) iti inoculeaza efect de viteza 4G… chestionare in care (daca ai timp) esti determinat sa bifezi raspunsuri strict „aberante”… si birocratie stupida cu foi de hartii netiparite stas. Angajari pentru salarii si bonusuri de mizerie… manageri peste tot, plin de ei. O tara de manageri… de RR-uri si ministrii traseisti… Caline, numai pe tine te observ prin intersectii… peste cateva zile pici… te ia vantu’.

CGS – o mizerie de companie… tineri veniti din provincie ce nu si poarta ecusoanele cu numele cel au pe fata (ba chiar te mint din spatele ghiseului… ca prenumele lor este altul)… in situatii urgente se feresc sa si afiseze identitatea… daca nu’s apti sa faca fata situatiilor astora, sa fie trimisi in somaj… sa fie dati afara. Cu simbol de incapacitate.

Rusine sa va fie!
Operatori de telefonie de reclama asidua, mincinoasa si frauduloasa!

Trimiteti informari strict cui nu trebuie. Marketing si publicitate mincinoasa… reclama la toate rebuturile de black friday… vinerea neagra!

Prin decembrie o s o zarim cumva si pe Firea plimbandu si copiii vitregi rezultati din casatorii anterioare pe BD. Aviatorilor?
Sau pe Felix dandu i paine?

Despre Simona Halep ce si determina intreaga familie prinsa prin bucatarie sa opteze pentru 4G, alta reclama insipida.

By the way, operator Monica… esti OUT!
Iar superiorii tai in conflict direct pe baza contractului si la litera legii.

Nu permit sa mi se adreseze „per tuuri”… si nici sa achit bani munciti ca sa va faceti voi targeturile si spagile de Craciun.

Etichete: ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.