E tara ta… Iubeste o!

Posted by Paparazza on 25/10/2016 in 6 Vine Presa |

Ma declar mandra. Din firea mi de artist – unul mic si mereu cu „botul” pe carte – am creionat recent un moment in care m am simtit mandra de mine… de ceea ce mi s a intamplat de a lungul parcursului jurnalistic.

Am fost acolo. Am respirat acelasi aer. Capatasem incredere si convingere ca lucrurile se schimba si devin fapte din ce in ce mai bune, bune de tot. Si nu ti trebuie aprecieri ulterioare… iti cunosti valoarea… altii n au avut curaj sa faca ce ai facut tu! „Rememorez scena trantitului usii unde se afla o redactie obscura…” sa te lupti pentru un subiect si pentru numele tau ce apare ca semnatura… sa fii responsabil pentru ce impartasesti publicului… Da. Sa fii cel mai bun dintre cei buni. Sa fii de A. Si cu toate astea sa te „uite” toti!

Aniversam astazi, 25.10.2016, 95 de ani de viata ai MSR Mihai I al Romaniei.

Ce onoare pentru mine sa ii urez si scriu aici, intr un spatiu virtual online (tehnologia permite, doar e un mijloc de comunicare modern). O familie royala aflata in suferinta dupa recenta pierdere a Reginei Ana a Romaniei.

Iar MSR Mihai ne a iubit tara atat de mult, iar multi dintre voi l ati prigonit. Ce pacat… dar, posibil sa va fi iertat… istoria isi dezvaluie filele de poveste, mereu! Rescrise… ascunse si descoperite din strabuni.

Sanatate si protectie divina sa aveti, Majestate!

Admiratie si respect pentru modul firesc  in care v ati iubit tara.

O lectie pentru cei ce nu uita ca sunt romani, oriunde s ar afla!

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.