Evidenta… Explica ti sensul… RESPECTA TI BANDA! Si cine respecta legile… Sau prost ca esti sa fii in functie

Posted by Paparazza on 14/11/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

Azi, prima zi de munca – Luni in calendar, 14.11. sfarsit de an ‘016!

Explicatiile nu’si au rostul… sau, ba da!

Fotografiile „surprinse” intr o doara… in statia de RATB a lui 104, a metroului de la Piata Unirii (Bucuresti)… in TOATE DIRECTIILE ❗️

Si pentru ca raspunsul unui agent de circulatie a fost: „DE FILTRU” (intrebarea fiind „De ce fumezi pe strada?”…) – un raspuns prost rostit la un nivel de BAC abia promovat cu pile…

Sector III… delimitat de V… Un pic din II si VIA spre AEROPORT… cu 783!!!

ANAF se afla in spatele Casei Presei… acolo unde se gasesc sediile companiilor (Nasul TV, AGRO TV… etc, GIGA TV) din sectorul 1… BUCURESTI. Si alte sedii de partide no name uri… de clandestini in tranzit prin Capitala. Plin de tarani, ce ar face la ei in provincii… s ar alege de ei fara scrupule toate functiile si locurile de parcare de prin mai toate spatiile ce le ocupa cu nesimtire si tupeu!

DN1 – VIA Cluj-Napoca (CJ)… DEPECHE MODE pentru a treia oara in RO… (pe vremea mea se purtau OXFORD SHOES cu tablie argintie atasata, curele metalice si jeansi evazati, geci de piele tip motor si LEE Cooper! Si argint, inele de argint si ritm ca’n Beverly HILLS 90210.

Pe vremea asta, azi au fost toti rromii la cumparaturi prin supermarketuri, acolo unde umbla’n haita, gasti bine organizate… asta pentru ca firmele de paza sunt conduse de toti borfasii cu dosare pe rol. Si aflati in cercetari penale, achitati sau „omorati” de case de avocatura cu semnaturi si sechestre, „santanj” sau fraude… taxe si taxe de recuperat sau recuperate si o tara de manageri vanzatori pe piata libera… si de HR… de directori la 23 de ani…

Cat costa un bilet la balet? 200 RON. Scurt. Pret corect ca’n Europa!
Sau ca ora de antrenament… sau ca un mail ce „curge” prin redactii… „N AM TIMP ACUM… si o privire seaca si rea…”

Asta e mediul in presa centrala… astea sunt redactoritele ce scriu despre moda (grase si pofticioase… urate cu gusturi… manechinuite cu vome prin camere de hoteluri… PR iste imparfumate si imbatate de miresme free…

Plocoane trimise de sponsori si partenerii de afaceri… intr o redactie in care „se fura” subiectele, se aude tot si se controleaza tot… in care esti in open space cu intimitate zero si in care te duci la munca pe scaune infecte cu nivelul aerului conditionat dat peste cap… de unde pleci dupa 23 de zile fara voce si cu apel de urgenta la Salvare…)

Si cu sictir de tot ce ai invatat de la toti cei pe care i ai intalnit… asadar, stiu sa scriu si cui trebuie… si am reeditat corecturile pe text si in nr. 243… si nu e cel mai bun (e cel mai celebru)! E „la misto” ca sunt confundata cu un fotograf… e la mine tot ce conta!

Posibil sa va fi asteptat la un scandal in ceea ce ma priveste, dar la Tribunal vocea interioara mi spune ca n am stilou sa semnez (si costa mult gravura… si costa mult si caligrafia)!

Iar Salvarea vine dupa 3 ore sa mi dea un sfat: „AS INTRA PESTE TOT CU INCREDERE… POTI FACE TOT CE ITI PROPUI” (merci)…

1 ora pe un teren de tenis costa si nu e pe banii parintilor… e pe munca individuala si perseverenta si sentimentul ca esti inconjurata de prieteni. E doar un feeling… dar ironia face ca mediul sa ti schimbe perceptia… si sa vrei mereu si mereu cu totul altceva (MERIT)… sa fii elegant, tactic si pe alb… si fara impresii de stil. Sincer, clar si concis… sa fii performant, sa FII!

Gandesc, deci exist! Spunea un inteligent al vremurilor istorice…

Va multumesc pentru gandurile transmise in ultima perioada… pentru toate reply-urile de bine sau inexistente aflate in inboxul aplicatiilor pe care le folosesc…

Surpriza este ca: MI E GREATA de metodele de comunicare ale anului asta…

Sa ne scriem la anu’ sau la Sfantu’asteapta! Bateria nu tine pentru discutii interminabile si talentele unor „curvistine”, „taraturi” de prima pagina!

Asta e munca si meserie de ziarist: REAL SI LIVE… in direct si in scris, la foc automat si cu siguranta si incredere in „poate chiar e locul meu printre voi” – MERCI – „Tinem legatura… – Cu mine?

I don’t think so… ”

img_3047 img_3048 img_3049 img_3051 img_3052 img_3053

Etichete: , , , , , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.