Fara numar… s ar cam cere o renovare… (zic sa scriu)!

Posted by Paparazza on 30/11/2016 in 6 Vine Presa |

Film cu interpreti de seama. Te duci ca sa stii ce inseamna sa traiesti cu muzica si pentru muzica… cu sufletul si obsesie pentru scena si faima. Nume film? Florence (repet sa ma fac inteleasa: n am prestat servicii de „gudureala” pe la PR ii cinematografului si chiar daca as fi facut o, desi nici ca mi iese… as fi scris cu acelasi font si subanteles interpretativ)… vorba cantului: pe banii mei cu ochii’n ecran.

Fara numar? Sincer achiti, te duci le dai banii si esti cat timp dureaza filmul un client, un cinefil ce ai modul si felul tau de a privi lucrurile.

Cum sa nu ti dai seama ca respiri printre niste anteriori, nevertebrati… lipsa educatie si creier (din ce in ce mai multi tineri fara pic de bun simt), smecheri de mol sau cum s au autointitulat prin prisma faptului ca au chelie groasa si infuleca pe apucate ca niste animale scapate din lesa… fel si fel de iubitori de „mers la film”!

Sa fac o remarca simpla: cand te duci la film te comporti cum te au invatat (daca au facut o) parintii, bunicii, profii pe la scolile pe care toti le aveti teoretic… sau in tiple!

Un film precum cel de care incepusem sa scriu… o actrita si un rol manusa, o forma de manifest anticultura… mi am dat seama ca acest film n ar merita sa ruleze in astfel de sali de cinema infecte, mizerabile populate de mizeri, de micimi cu aere de staruri de cartier.

Cand mergi la un astfel de film? Du te! Ignora mediul (fa un efort, totusi) si te asigur ca te ai scos cu lectiile invatate… O sa stii sa admiri ambitia, respecti bolnavii (declarati sau nu)… o sa ti placa muzica si teatrul… o sa asculti voci inalte si vezi cum simti pe arte frumoase!

Sugestie pentru cei ce administreaza sala respectiva? Sa priveasca pe lumina halul in care arata serviciile oferite. Sa repare si lipeasca cifrele lipsa… sau sa si angajeze femei sau barbati la curatenie ce nu stau cu telefoanele lipite de urechi in timp ce si cara maturile prin WC uri si viseaza la „prima de Craciun” daca „ne o da sefu”!

Ca sa fie cu si in stil ludic… sa fim romani in Romania cucerita de rase multe de culoare si patrioti fals inchipuiti, pleava societatii de consum si black friday de luni pana luni cealalta ce dureaza de cateva saptamani continuu. Alalong… pe on cu black! Tristi in negru ca niste mini ninja, razboinici peste tot si cablati ca’n cosmos. Sa va vad la dat zapada, asa singulari fara asocieri si faceri de bine pe interes.

Si sunt de bun simt in felul meu si n am dat nume (desi… sa fii angajat la cinematograf iti trebuiesc cred calificari superioare…)!
Sau investitor alocat cu observarea halului ales din Romania!

Paparazza

Paparazza

Etichete: , , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.