Semifinala #AO17 (Dimitrov/Nadal)

Posted by Paparazza on 27/01/2017 in 6 Vine Presa |

Am urmarit aceasta semifinala in reluare acasa. Cu emotii mari la momentul meciului aflata intr o redactie de stiri preponderent politice… 4:56 atat timp s a scurs in fata unui public minunat, educat sa respecte performanta in sport. Australian Open – Un turneu de inceput de sezon sportiv. Un mare slem cu premii in bani multi si puncte. Un loc unde s au reunit marii campioni ai topului profesionist in tenis. 

Nu mi explic cat de mult pot inca sa iubesc sportul asta chiar daca l joc in timpul liber. Sau pot si mi o demonstrez zilnic. Mai ales pe timp de iarna cand schimb tensiunea in racordaj si mingiile.

Paparazza

Paparazza

Mi a creat si mi da uneori dureri fizice tratabile, dar sa l urmaresc pe Dimitrov e o reala placere. Efort de campioni. Joc tactic, gandire si executii de clasa. A cedat meciul insa unuia mai bun un pic. Acesta fiind Rafa. Finalist AO17. Spunea cineva in redactia in care ma aflam in dimineata semifinalei ca nu i se pare o stire care ar face trafic cea despre castigatoarele la dublu de la Melbourne. M am abtinut sa nu i sar la beregata 🙂 Numai cine nu e pasionat de sportul asta poate spune ca jucatorii de tenis nu „aduc” admiratie contorizata in trafic online… dar ce mi bat eu capul cu „necunoscatori” de gen… Si in fond, nici nu trebuie sa admiri tenisul atat de mult precum o fac eu. 

Tenis la Melbourne. Finala unor sportivi de top. Revenire asteptata si Rafa langa Roger la fileu. Pentru trofeul AO17. In foto se afla Grigor Dimitrov – o performanta personala. Un mini Federer… 

Dupa 5 seturi si aproape 5 ore ajunse tarzii in noapte… finala se joaca intre Rafa vs Federer… 

Paparazza

Paparazza

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.