Da. O femeie jurnalist. Un OM (first of all)

Posted by Paparazza on 05/01/2017 in 6 Vine Presa |

Iata ce inseamna sa muncesti, sa ti faci meseria cu pasiune si sa fii incomod pentru ca emiti ganduri bine scrise ce nu convin politicii editoriale… ce gluma! Si totusi (un jurnalist bun ce a coordonat o echipa de corespondenti si ei buni sau mai putin buni, nu asta conteaza) cel ce se „scoate” singur pe usa afara (indirect prin discutii pe care mi le amintesc si eu din urma cu fix 10 ani)…

Superb!

Am citit cu interes si piele de gaina pe corp intr o dimineata in care mi am propus sa ascult muzica si invat sa devin un om mai bun cu fiece zi si sa ma uit pe canalele dedicate la tenis, sport pe care avem ocazia sa l promovam (da, noroc cu acest facebook, asa cum spune si Ramona)!
Dupa ce citisem initial un interviu realizat de o fosta colega de redactie… si sentimentul e suficient de placut cand iti aduci aminte de toate experientele traite prin redactiile „bantuite” la acea vreme si cu cei care azi, „NU TE MAI CUNOSC”! Nu toti… doar cativa (si neimportanti).

Aveti rabdare si cititi ce scrie in postarea ei pe fb.
O admir pe aceasta femeie, pe care NU O CUNOSC, dar care are toata aprecierea mea din considerente comune si simple si atat de reale.

Bafta si multa sanatate, draga jurnalista! Tocmai ce postasem zilele trecute ca „Nimeni nu e mai presus de lege”!!! (Adevarul)

Etichete: ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.