#Nascut in #decembrie 28 – Denzel Washington

Posted by Paparazza on 28/12/2016 in 6 Vine Presa |

Actor al carui interviu il puteti savura in editia din luna septembrie a revistei Viva (locul in care am revenit cu functie de corectura… si nu numai).
Filmul pe care l am vizionat in companie selecta, abia dupa ce mi am semnat si adaptat articolul… trist, dar asa se face in redactiile unde sunt doar cativa oameni cu multe idei si ifose de celebritate. In vremurile bune, atunci cand presa era tratata asa cum se cuvenea, invitatiile special dedicate ziaristilor se ofereau cu scop precis… mai nou, mi am platit biletul la vizionarea de dupa aparitia revistei si semnat cu acordul partilor decizia de a nu mi pierde timpul si sanatatea la job la ore tarzii in noapte… Sunt satula de comunicari pe email atunci cand ne despart doar cativa pasi printre birouri… sau de replica „n am timp acum”… serios, nu i asa ca aveti si voi sigur cativa colegi acriti prin preajma? Sau sefi de proiect etc.

Un detaliu marunt, asa e, dar chiar nu sunt genul sa fiu mandra doar pentru ca mi apare numele intr o pagina de ziar/revista… am trecut etapa asta pe masura ce mi am dat seama ca mi platesc singura asigurarea de viata si transport (pe care mi l asigur tot singura)… norocul meu este ca bunul simt ma face sa accept ca lupta pe loc e una pe care nu vreau sa o castig cu orice pret…

Happy Birthday Denzel Washington!
Te prefer si admir cu prioritate…

Denzel Washington – Un interviu amuzant cu actorul din „Cei 7 magnifici”

Etichete:

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.