Politica. Despre si fara ea… Si secte

Posted by Paparazza on 19/10/2016 in 6 Vine Presa |

Invata, invata si tot invata… cam asta era motto ul.

Daca te plimbi relaxat printr un parc (imperios necesar sa l mentionez pe cel mai frumos dintre ele) situat intre doua sectoare… – daca m ar fi platit sa le fac reclama probabil ca m as fi mutat deja in acel sector. IV… dar nu, sursele sunt aceleasi… pe low profile.

M as plange dpdvd financiar, dar care’i rostul? So, revenind la materia cenusie pe care mi am conservat o prin sport, carti citite pe repede inainte si incepand cu sfarsitul, reviste de tot soiul, good taste pentru moda, „nu esti decat ceea ce ti a placut sa fii”, dar si un fler pentru evitarea pericolelor.

Un amic al unei prietene mi a distrus un aparat foto antic, vechi… cu ce drept? Pentru ca, urasc inventia asta verbala… erai drogat, te stiu! Si ti aduci aminte!

Cum se face ca dupa ani multi petrecuti in slujba meseriei, una absolut independenta, liberala… (asta nu inseamna ca’s implicata politic), stiu s’o fac cu ochii’nchisi si prefer sa fie in umbra, fara fala si tam-tamuri…

Fostul sef, tanar tip politic, bani murdari si multa perversiune… am scris la un moment dat despre mojicia si modul neprofesionist de a’ti creste vanzarile produselor de slabit, potenta si etc.

M au intrebat la ulterioare interviuri (sustin ca multe dintre ele au fost pierdere de timp), cum se facea planul de marketing?! Sincer? Poate pentru ca am fost si sunt sincera nu mi am gasit un job unde sa fiu privita cum merit.

O doamna HR imi spunea ca: „La noi se mananca gatit la bufet, ma si mir cand ii vad pe altii cu pachetele de mancare in pungute firmate prin metrou”!
Nu ti e rusine? Friptura cea mai buna e cea de acasa… apa cea mai buna are gustul celei de acasa, nimeni din firma la care vin sa mi ofer serviciile intelectuale nu are gusturile mele, te asigur madame!

Un altul mi a spus ca ei se roaga pentru contracte, fac un fel de terapie de grup posibil si se roaga… really? Erau sectanti… (toti isi spun crestini), ok, ok, fie ca voi dar nu si pentru mine… la birou eu nu ma rog. Ruga mea e prea personala si intima, logic!

Politicul si a introdus coada prin mai toate mediile, domeniile, incaperile si intalnirile… „cu cine votezi?” Ce prostie… te intereseaza? Du te!

Avem smartphone uri si nu stim sa salutam un prof zarit pe strazi, o batrana in coltul pietei e batjocurita de „purtatorii de insigne”… un mitocan angajat sa protejeze calatorii, de ce?

Despre obsedatii sexual aflati prin preajma liceelor… si hotii lasati liberi pe strazi, despre ei ma rezum sa nu scriu. Atunci cand am scris, cei abilitati s au pierdut in „detalii”…

Religios nu mi exprim credinta. Pe asta tre’ s o simti. Sa te doara cand gresesti. Sa multumesti pentru cine si ce ai ajuns… carora care au fost langa tine, atunci, acolo… in orice clipa grea.

Am invatat sa mi ascult vocea. Cea interioara mai ales… si nu, nu’s pe pastile cum glumea o distinsa domnisoara cu pretentii de stilist. Poate doar pe niste tablete efervescente si multe portocale rosii…

Nu mi place Simona Halep. Iubesc tenisul in schimb. Am propus un subiect relevant si o declaratie despre cum se reface si simte cand schimba fusul orar… ce gluma! Va intereseaza in schimb daca s-a tavalit (vulgara exprimare, I KNOW)… cu Andrei (Vocea Romaniei)! Ce subiecte proaste… va scoateti nasurile operate pe tarabe si plangeti dupa niste barbati deja insurati… urat! Astea sunt „vedetele”? Asa s au nascut?

Cred ca stiu! Am fost acolo… s au intamplat lucruri schimbandu mi intreaga perceptie in doar cateva luni, anul asta frumos.

Octombrie… o luna sa tot fi trecut de cand bobocii au intrat pe usile scolilor, universitatilor sau… oriunde s-au decis sa fie.

Ma si mir cum de au trecut atatia ani frumosi… super, ziuper mega si ultra frumosi!

Am ajuns intr un alt loc… intr o alta dimensiune si eventual mi ar placea sa mi se intample de 100 de ori tot aceleasi lucruri pe care le am trait, simtit, gandit… (inca n am ajuns la descrierea personajelor din poveste, asa cum si despre prefata m am tot repetat)!

Urmatorul interviu? Hmmm!
Oana Mizil si actual (sau nu) Vanghelie si Niculescu ex.

Etichete: ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.