Pret. Pretuim. Pretuire. Despre pretul pe care il platesti…

Posted by Paparazza on 26/10/2016 in 6 Vine Presa |

S au intamplat atat de multe intr o zi de toamna, ieri.

Pleci cu ganduri bune pozitive de reusita. Iti faci un scenariu de actiune. Iti ies incepand de luni toate cum ti le doresti. Le „rumegi cu gandul” abia miercuri, azi.

Am intalnit oameni frumosi cu sufletul. Am intrebat si nu mi s a raspuns exact cum ar fi trebuit. Am fost mintita si mi au fost inselate asteptarile, client fiind. Unul ce stie ce inseamna sa lucrezi in mediul dinamic al domeniului ospitalier… constati ca banii tai nu valoreaza mai nimic in sacosa, ca timpul iti este dat sa l traiesti cat mai frumos si constructiv… desi multi il cauta… il pierd aiurea apoi il ravnesc cand nu l mai au.

De la un pret introdus in sistem pana la pretul afisat la raft sunt negocieri pe care habar n aveti cine le comanda… si te simti luat de fraier in propria ti tara… te gandesti si cantaresti necesitatea reala de achizitie si „figura frumoasa” pe care o afisezi in fata dilemei preturilor… care este pretul actual? Pe care il platesc? Sunt 2 (doua)!!!
Am fost placut surprinsa de un domn in varsta, atat de discret si sincer… pe mine ma emotioneaza lucrurile firesti si native pe care unii oameni le pot avea…

„Oare sunt bune aceste oua? Sunt ieftine, dar sunt de calitate? Eu am venit la cumparaturi decat cu punga…” ____ ce mesaj subliminal, cata distinctie si calitate umana intr un simplu om de rand, un domn, posibil bunic, eventual si vaduv sau cine stie ce personaj al propriei dansului vieti…

Pretul cel mai mic, cele mai bune si calitative produse… pentru oamenii de rand, cei ce au muncit in viata lor… atat si cu ce au putut… cat de frumos conturat portretul unei zile pline.

M am aflat in companie selecta ca de obicei… uitasem sa fiu cum ar fi trebuit sa fiu si cu cine si acolo unde trebuia sa fiu.

Evenimentele te cheama la ele.. evoluezi si decizi cu fiecare clipa ce iti trebuie ca sa fii fericit. Nu mai vreau sa scriu despre oameni vulgari, netrebnici, mitocani si drogati… viciile fiecaruia fac deliciul altor scriitori de presa scrisa. Desi, …

O clipa si se termina totul, tragic vorbind… sau un zambet ce ti poate insenina intreaga zi. Sau un sprijin pentru oameni buni, sinceri si aflati in nevoi…

Mi e dor de oamenii buni cu sufletul din viata mea! De vocea lor si de mirosul lor si de atingerile blande cu care mi au indrumat pasii spre scoala si nu contenesc in a ma ruga sa i regasesc… sufleteste e posibil. Povestile difera.

Fa ti ordine in minte, iar in fiecare situatie cu fiecare zi, o alta diferita, un sertaras se va deschide si iti vei descoperi resurse si vei capata puteri noi… nebanuite!

Ce lectie…

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.