Sa ne vedem de treaba… Sa ne clarificam si (Re)param civilizat! Start…

Posted by Paparazza on 08/12/2016 in 6 Vine Presa |

Pornesc de la inaltime. De undeva din UP in the sky… Si imaginile pe care le am vazut inaintea ta… si dupa ani trecuti in care erau e-mailuri trimise cu solicitari personale… te a „castigat” o alta!

Soferii sunt ai mei (de data asta)… cu ei, de la unii am invatat sa stau pe mute. Sa nu raspund la telefon nici chiar cu o casca in urechi… nici nu stiu sa tin un telefon in mana… dar conduc cu una (cateodata)…

Ce lider? Cati ani au trecut de atunci? Vreo multe tipuri de semnaturi si interviuri ratate (sau nu)! 

Am lipsit anul asta de la concertul Directiei 5. Sala Palatului, parca? Ma imaginam insa la Teatrul National… oare de ce nu s a cantat acolo anul asta?

N am invatat doar atat, cu modestie o spun ca sa ajung vanzatoare. Desi am fost. Ti am vandut un vis. Un vis si o ambitie. Si te am reintalnit si pe tine… in acelasi hal, acelasi stil… nu te ai schimbat cu nimic… m am convins (te a ales bine cealalta si va meritati familia si clanul si ignore-ul si like-urile)! V am dat dislike obiectiv cu toata convingerea!  

Cand ma urmareai pe beta imi spuneai ca sunt pocaita pentru ca nu beau… nu beau pentru ca nu stiu sa beau precum o facea fiul tau impreuna cu gasca… sau cu femeile in jurul carora erai la momentul absolut intamplator in care te am „regasit” socata sa constat ca esti unul dintre multii mitocani existenti in patria asta.

Nu fumez desi te sponsorizam pe tine cu ele… si am terminat cu fumurile si iti stiu si parfumul preferat… Si programul sau felul in care ne certam pentru ca nu pricepeai ce inseamna „debit” sau promisiunile desarte cu viitor incert… Pentru ca te conduceam pe tine acasa, fricosule!

Drama queen… te am indurat catva timp… prea putin sa mi dau seama ca esti istorie… iti stiu si simt mainile in gat… si palma pe stanga… si jignirile… Asa’i ca acele filmari iti lipsesc intamplator? Cum ar fi! Si inelul aruncat de atunci peste gard! 

Dar pentru ca tocmai ce mi am sucit again and again piciorul fara un diagnostic scris – Ocoleste ma si sper sa ai puterea sa stai intr un scaun cu rotile… privindu ti viitorul fericit!

Cu analizele de laborator sau pe mute tremurand n ai sa mi zaresti never ever privirea! 

GET LOST! (Dispari)! In 3 secunde!   

Etichete:

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.