Scrisoarea… E la mine, e a mea! Pentru mine…

Posted by Paparazza on 08/01/2017 in 6 Vine Presa |
Paparazza

E spiritualitate, sinceritate spontana si declaratie in scris… Asa primeste scrisorile o paparazza autentica. Despre ce vorbim?

O scrisoare. Imi place scrisul pe hartie. Asa cum si presa e (inca) una pe hartie. E cea scrisa care daca „traieste” si razbate e pentru ca are cine s o citeasca si doreasca si iubeasca. Rar vad oameni care citesc ziarele… revistele…

Denumirea acestui spatiu virtual este asa, ramane asa. Este autentic si denota tot ce trebuie sa ramana drept, sa fie cinstit, cat mai onest si exact.

Aceasta scrisoare imi confirma toate deciziile bune luate la acel moment. Imi este dedicata si ma bucur sa constat ca au fost cuvinte frumoase. Pentru ca le am meritat. Si n a fost cu share atunci… e abia acum dupa ani trecuti cu zambete si drumuri separate.

Nu stiu alte tipe ce asteptari au, dar mie mi au placut textele, umorul si exprimarile comunicate intr un mod cat mai special. Nu ma laud, nu mi e felul nicicum, dar sa descoperi astfel de file de povesti trecute fix in pragul anului nou, un altul scurs pe repede inainte – traiesti o bucurie simpla… asa am invatat sa cer, sa vreau si sa mi creez pretentii. Stiu ca e complicat sa mai crezi in frumos intr o lume total tampita cu aplicatii disponibile la un simplu „touch”, dar Craciunul este si l consider intotdeauna unul magic, o surpriza a vietii. Ti e dor de tine copil, adolescent… vrei sa uiti tot ce te a facut sa cazi, te incapatanezi sa fii in picioare si esti. Indiferent de cate au trecut, cum s au dus… te uiti printre amintiri si te (re)gasesti!
Esti o poveste… una credibila!
Iar bradul in copilaria generatiei mele era ascuns cu grija, era adus de mosu’, ii recitam poeziile invatate la gradi si pana in luna martie uneori nu ma puteam desparti de el… Asa era Craciunul atunci!
Revin curand cu lucruri si intamplari toate reale si pentru cei mai putin sensibili la astfel de „poezii” ce mi citesc postarile si si pierd minute pretioase din autonomia bateriilor de smartphone… nu degeaba tot marturisesc ca ador cerneala, stilourile si caligrafia…

#Paparazza

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.