Scriu cu si prin imagini, evidentZe sau libere interpretari

Posted by Paparazza on 29/10/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

img_2923M a intrebat o doamna pe strada de ce fotografiez gropile de pe sosea… n am avut raspuns, n as avea cum sa pierd timp sa i explic ca banii pe care i am platit pentru dotarea automobilului pe care il conduc (cand si cum am nevoie), ii consider pretiosi si munciti. Imi acorda siguranta si preventie in caz de accidente… dar nu permit sa fiu tratata (si nu numai eu) drept fraiera respectand niste norme impuse, pe care le am inteles, pana la un punct… daca drumurile orasenesti se prezinta asa (pe un bulevard cu iesire la autostrada…) incerc sa nu raman mirata de nesimtirea autoritatilor ce zambesc fals pe afisele electorale… „aici sunt banii dvs.?” Ramai mut? Sau iti sare tandara? Sau te pastilezi si porti ochelari in culori sa nu observi ca totul e alandala, haos si etc.

Si pentru ca imi place evidenta la momentul ei… iata! O trecere de pietoni, un bulevard sufocat de tranzitul cailor putere… bani si noxe poluante… Salvari ce (am o vaga impresie ca nivelul decibelilor emisi de sirene este cu mult prea ridicat, exagerat sau prost calibrat)… si alte povesti neinteresante in momentul in care zeci de pietoni alearga la superpromotii… ca doar asta e prioritar!

Si agentii de politie fumeaza pe strazi, se uita dupa cai verzi pe pereti in loc sa aiba grija si sa fie prezenti asa cum isi poarta mesajul pe masinile lor vechi si vai de ele… SIGURANTA SI INCREDERE!!!

Cam cata?

Etichete: , , ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.