Sedinte foto… personaje si mesaj!

Posted by Paparazza on 26/11/2016 in 6 Vine Presa |

As face sedinte foto fix in aglomeratia live de auto parcate in cursul saptamanii in fata Casei Poporului (eu asa o stiu…);

As face sedinte foto la fantanile ce pleaca de la ea… si pana la giratoriul de la Piata Alba Iulia… sector III;

As face sedinte foto in Parcul Carol la o alta fantana… luminata cateodata;

Si as face sedinte foto la groapa de gunoi, la ruinele Fabricii de bere Rahova, pe si de pe Casa Presei…

As face coperti reale, neprelucrate… pe hartie ingalbenita de timp si vreme… si in biblioteci inchise.

Din Tineretului si Sala Polivalenta Bucuresti… sedinte foto cu „actori uitati in rol”, artisti ce si plang si incanta publicul cu o ultima aparitie (sunt fff multi batrani, tristi, necajiti – cand l am intalnit pe maestrul Albulescu pe inserat… m am simtit onorata ca mi intersecteaza privirea);

Sincer, nu cred ca vinde Marin… Banica sau cum s o mai intitula dansa, zana de basme…

Paparazza

Paparazza

Se autointituleaza cei cu imagine publica „vedete”, oameni de televiziune… mai sa fie, really?
Cand esti cu adevarat om te porti ca atare. Si esti om cu viata ta si atat! Nu te ai nascut cu televiziunea in brate si nu ti e permis sa ti „cersesti prin media stima publicului pentru ca tu ai fost prima cuceritoare sau luptatoare calatoare prin Irak…” (valabil si pentru Raduleasca… dar p asta o plac un strop mai mult asa ca o mentionez decat un pic, pic…)! V ati certat si pus pariuri si impartit barbatii? Vai… ce ironie!

Divortul secolului sau nunta anului?
„Cea mai celebra?” sau, prima foto cu X dupa ce a iesit din Y loc… Hello… wake up! Publicul tinta e omul de rand ce plange in fata ecranului sau fara sa aiba acces la educatie in sate marginase… ce daune acordati unor parinti ce si au vazut copilul mancat de viu intr un parc central in Capitala? Iar presa relateaza mereu si mereu tot felul de stiri aberante despre dietele si buzele botoxate ale sotiilor fostilor campioni compromisi politic. Puscariasa duduia prinsa vinovata, ca doar nu o facea nefiind! Si o umila analogie facand, zic: sunt cercetatori born in RO no name in laboratoare, savanti inca in viata… copii reale talente sau anonimi ce si vad de drumul lor prin viata… ce canal sa schimb? Unde sa i caut? Vreau povesti reale, netrucate si impachetate sa dea frumos si impresionant la consumatorul de tv. Vreau competitii sportive la TVR, muzica romaneasca si filme noi, teatru tanar! Emisiuni live… live cu public!

Pe vremea mea, Ceaiul de la ora 5… era de maxima audienta!
Si traiau si Salam sau Copilul Minune, cel din urma transformat cu numele de scena.

Trupa de pe doi, TDP2 parca: cu Dinu Alexandra si Maxer stangaci si megaultracelebrul Catalin a lu’ Maruta.

Si mi placeau emisiunile Janei Gheorghiu… maxim de mult! Ce femeie…!

Educatia nu se face cu si la televizor, asa e! Atunci de ce naibii va inghesuiti sa va luati plasme mari cat tirul? Consumatorii de mic ecran 3D… cum se face ca ma crucesc cand va observ picturile pe fata si tatuajele (e arta, da)… pe peste tot! Opriti va!
N ai un leu in buzunar dar stai pe fonduri din card avantaj?
Si va plangeti, creditori fiind?
Din trafic? Alta fantasmagorie…

Nu va e rusine? Arata ca dupa bombardamente soselele, aleile, bulevardele… si chiar si autostrazile in tara asta!!! Paradoxal!

Presa vreti sa va laude, politicienilor tineri… cu mutrele unora dintre voi m ati convins instant!

Campania electorala aduce dezbateri la tv moderate de guralivi care mai tupeist, mai compromis sau rubedenie cu vreun corupt aflat in zeghe… ce miscari de trupe… la concursurile pentru ocuparea joburilor se prezinta micii fraieri, bag seama!

Cititi si cititi ca in epoca de aur si aratati ca niste crispati prost fardati si operati in lumina reflectoarelor… TVR – Televiziune Nationala condusa politic plina de nepotisme, amante si „adevarati multi inculti si corupti”, purtatori de cuvant prin ministere… vezi cazul Stefan Lungu – simplu!
Decat audiat si adus cu mandat, ranjind la tv a nevinovatie… mai bine v ati face un panou pe care sa stea scris: „Aici e plin de basme cu zane”!

Pamflet! 

Natalie Portman – Variety (foto)

Etichete:

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.