Sharapova revine in aprilie #26. Atunci ia sfarsit perioada de suspendare…

Posted by Paparazza on 10/01/2017 in 6 Vine Presa |

Sugarpova (29 de ani), fost numar 1 mondial si a anuntat revenirea pe terenul de tenis, iar primul turneu unde o face este la Stuttgart, Porsche Tennis Grad Prix la 26 aprilie, anul acesta. Indragita jucatoare a primit un wild card din partea organizatorilor. Sugarpova se declara nerabdatoare sa si revada fanii si sa se bucure alaturi de acestia de revenirea sa in teren, aratandu le tenisul pe care iubeste sa l joace. 

M am declarat fan inca de cand o stiu din urma cu foarte multi ani. Este un model de urmat, daca esti jucatoare de tenis ori daca nu esti. Are toate atuurile unui sportiv de top. Poate sunt subiectiva, dar jocul si emotia pe care le poti observa la ea pe teren, pasiunea pentru tenis si modul in care a demonstrat ca si poate continua antrenamentele chiar si atunci cand a fost suspendata… te conving.

Asadar, in timp ce Ana Ivanovici si a anuntat deja retragerea, Vika Azarenka a devenit de curand mamica, Penetta este si ea pe cale sa intre in acest „top”al mamicilor, Sugarpova este de urmarit in data de 26 aprilie… anul revenirii ei. 

Paparazza

Paparazza

Etichete: ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.