Silicon… de scos? Sani mari va (mai) doriti? Poftiti de va dotati!

Posted by Paparazza on 03/01/2017 in 6 Vine Presa |

„Iubita mea, te duc la operatie, te sponsorizez sa ti arati in vara la piscina” de pe malul lacului Snagov (cred ca am nimerit o cu denumirea, ma scuzati nu sunt fan si chiar daca va place locul, eu imi mentin opinia), silicoanele si tatuajele, unghiile puse si buzele pompate cu diverse substante de care nici nu mi bat buricele degetelor sa amintesc sau caut termeni tehnici…

Care sunt urmarile? Iata le! Ce costuri? Le plateste iubi care te si paraseste la putin timp dar nu pentru ca esti un trup fara forme, ci pentru ca n ai avut creier… iar al lui este prin pantaloni (cercetatorii o declara, fara suparare)… Exista cazuri umanitare de ti se cutremura intreaga fiinta, nevoi urgente si SOS uri pe viata si pe moarte… iar voi, dragelor purtatoare de un neuron si ala speriat in carcasa in care sta sechestrat, va luptati cu imaginea de dupa greselile facute, deciziile proaste luate la indemnul vreunui chirurg ce nu v a luat doar banii. I ati dat drept de promovare a sinteticului, penibilului si catastrofelor ascunse sub forma de cicatrici urate lasate si pe suflet… interpretarile pe subiect va apartin, imaginea postata mai jos… si ea!
Oglinzile iti arata adevarul… Il simti, e ascuns de un tatuaj… e gol si fara sursa si sansa la alaptarea unui eventual, posibil copil… dar, suntem moderni si adoptam precum au facut o Madonna, Angelina, etc.

Pe bune?

(Va programati, ce ziceti?)

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.