Suna… Ca se vorbeste romaneste despre si cu grasime… Suna… Ca nu se aude cu ecou!

Posted by Paparazza on 08/12/2016 in 6 Vine Presa |
Paparazza

Paparazza

Intr o lume in care presedintele isi permite sa faca misto de grasi si oameni cu handicap… se asteapta sa reactionam cu demnitate?

Hastag… |#|DU TE LA VOT! Fa excese… baga grasime si alcool si suna la 112 sa alertezi SALVAREA! Si panica pe banda de sens opus!
Fa ti un make up si semneaza ca primaru’! Controale prin piete pentru produse expirate si/sau analize obligatorii… in luna in care si microbii teoretic ingheata!
In luna cadourilor! Aseara ma aflam intr un parc in care mi s a indicat sa merg dupa cort sa ma spal pe maini… afara in frig! Copiii fac pisu exterior? Organizatorule de astfel de eveniment! Ti e clar ca de aici iti vine sesizare simpla si iti sugerez sa ti schimbi locul si incadrezi in peisaj un wc intern pentru publicul mancator de astfel de spectacol! Si raceala la oua pentru masculi care stau cracanati comod pe scaune la metrou (si nu numai) in timp ce femeile le dau dislike cu touch subtil! Ridica te, simte te si stai in picioare masculule!

Cine zicea ca politica e o curva? 
Curva a fost si inca e! Probabil ca au nascut o si i au dat si nume: POLITICA!

Ca degeaba te incanti cu luminitele de pe stalpi daca tu asfaltezi in luna cadourilor sa iei ochii fraierilor contribuabili! Sau sa le sara vreun bolovan pe parbriz sau vreun surub in cauciucuri… CNADR-ule ai anuntat public cand marchezi benzile cu iesire spre Autostrada? Aia pe unde iese mai rapid domn’presedinte? Ca sa stim ce cadouri ne aduce Santa… (alte preocupari sau doleante le trimitem in nume personal, ca sa fii cu ochii pe cutia postala), don’t worry! 
Sa stea in trafic 1:30 (o ora jumatate) pentru cativa km! Sau la cozi interminabile pentru ca ne plac cozile… ne plac turmele… 
Subliniez cu italic! Asta’i un font special pe care nu multi il intrebuinteaza cand semneaza si se consemneaza.
Fonduri insuficiente utilizate in si pentru scopurile cu care au fost obtinute initial, ca partidul, sau ele, partidele au sponsori pe mister Mos Craciun! Klauss… born in Sb.
Cadouri cat cuprinde!
Hastag #nascuta in #decembrie (cuvinte cheie)! 

Nota de subsol – Citeam mai devreme un anunt din care reiesea faptul ca tocmai ce s-a inaugurat un nou patinoar olimpic situat prin Otopeni… cat de frumos… de viitor… faptele „vorbeste”! Intr-adevar!

Paparazza

Paparazza

In Centrul Bucurestilor anul actualelor alegeri parlamentare lipseste cu desavarsire un brad din giratoriu…

In foto alaturat se afla Dana Razboiu de pe pagina de socializare a careia puteti observa campionul investitor. Tiriac Ion… (dreapta). 

 Stiu… stiu ca nu stiu sa scriu cum vor unii (niciodata n am stiut)! Dar nici nume de planta n am, reconfirm! Punct.

Etichete: , , , , , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.