Tehnologie, muzichii diverse si orientare

Posted by Paparazza on 20/10/2016 in 6 Vine Presa |

Daca as fotografia lumea, omuletii infrigurati ce pasesc spre birouri… ce teatru, ce personaje… ce povesti le atribui, cum „le vorbeste” atitudinea, trupul…

Sa fii ziarist inseamna sa oferi informatia utila in slujba societatii, a cetateanului. A ta, aluia ce te gandesti la tensiunile create de conflicte manifestate, fix in Piata Victoriei… zona cu povesti, tristeturi si mult soare.

Mi aduc aminte de Radu Vasile si de niste dezbateri si negocieri cu minerii… (sper sa nu gresesc)…
Ieri aflam ca Radu Campeanu a trecut in lumea celor vesnice… om politic de calibru. Nu intamplator in parcul pe care il iubesc am revazut busturile personalitatilor ce au marcat intreg parcursul cultural, politic si social al Romaniei, tara frumoasa si uitata de vremuri… si m am oprit la incantatorul om politic de atunci, din copilaria mea, a ta, a celor putini ce ma citesc… Corneliu Coposu. Ce principii si ce mare adevar graia. Recunosc abia acum, tarziu sau poate nu, ca mi a definit optiunea de a-mi alege o meserie liberala… una independenta si flexibila in manifestari si grai.

Avem aplicatii tot soiul… dar suntem satui de televizoare si de atatea dezbateri inutile. Iubim muzica dar o preferam in cluburi obscure si periculoase. Ne plangem ca tinerii sunt rebeli si tristi si mor pe capete in accidente sau mai grav, se sinucid din dragoste – una aparenta, cred eu!

Mancam pe infulecate si degeaba traim alert… problema mea vesnica – bunici ce’si tarasc nepotii pe culoarea rosie a semaforului… CUM SA FII ASA? Cum?

Revenind la comunicare. Sunt si exista multi cercetatori ce stau in umbra si descopera cu surse minime si efort maxim inovatii… pe aceia mi as dori sa i promovez, dar… sunt modesti, intimi si de caracter.

Pana atunci, sa „citim” cu ochii larg deschisi. Spiritul civil te indeamna sa mergi sa votezi pentru a pastra sau schimba ceva… cred ca ne am saturat de atatea sloganuri mincinoase, populiste si demagogie publica.

Etichete: ,

Copyright © 2016-2018 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.