Zambeste! Plangi… E free (Liber!)

Posted by Paparazza on 10/10/2016 in 6 Vine Presa |

Paparazza

Teatrul e in strada. Alei pline de gropi.
Mijloace de transport in comun (in comun…) mizerabile, epocale-subliniez, epocale… vechi, ruginite. Angajate ce habar n au limbi straine… habar n au sa ti ofere informatii… sau de teama ca le „zboara” sistemul new entry stau si stau pe scaune si pun un bilet in geam: „Revin in 10 min” – 10 min. incepand cu ce ora? Cam de cand? Ca ma grabesc sa ajung la gradinita cu un copil, la scoala la ora unei profesoare care miroase a tutun… la spitalul de Urgenta care e mult prea ocupat cu alte griji ale unor pacienti de soi, de cele mai multe ori si care s-a trezit ca medicii sunt fugiti din tara… in mod cert i a depasit sistemul…

Biletele la TNB sunt scumpe pentru omul muncitor, cel de rand… ala ce munceste cu carca… care primeste ordinele de la „Domn’ Director”… mi e scarba de teatrul asta ieftin… de doliul si amantele ce se perinda pe la TV… v ati trezit in plina toamna ca va pasioneaza soarta alegatorilor??? Si sapati pe ploi?
Si v au intarziat ciclurile, doamnelor ministrese? Dar va protejati copiii facuti cu barbati only si doar banosi… dupa care gata, divort! De mana, se stie!

Vag, ascultam niste barfe: Doamna Udrea, femeie de consum from Buzau City… trista foc si para cu burta pe cartile sfinte… sa nu te puna cel negru sa chemi TV ul si la Muntele Atos cand te oi lauda ca ai de gand s o iei… ca directie!
Nu ti e rusine? Pana unde iti merge tupeul asta? Tu mai ai o urma infima de decenta?

Mi amintesc de fotografii cu burti si slipi… pentru care am primit avertisment in loc de prima (mister Stancu, celebritatea vine cu pret greu). Dar n am nevoie…

Si cu facturi pe aparatele foto, aparat… If u know sa te misti asa in figurile pe care le aveai in 2007-2008… ca o felina parsiva… esti neschimbat, stiu!

Celebritatea se plateste cu pretul umilintei, doamna Simona Ionescu… la teatrul la care v ati uitat dvs. impreuna cu alti supusi graitori din condei… v am mentionat o singura si ultima oara ca nu ma cunoasteti si nici n o sa va doriti sa ma cunoasteti vreodata, ever…

Colegilor mei de departamente: CUM REZISTATI? Mi ar fi rusine sa injur in public… as da chiar si 30 de lei sa ajung acasa cu o cursa de taxi: n as sta ca idioata cu ochii’n telefon pe aplicatii de toata jena… cu un papitoi langa mine… n as „plange” ca muncesc doar si numai eu la un site… ma revad atat de linistita si fericita alaturi de oameni dragi si frumosi cu sufletul. Am condus mult pe rute munte/mare sa observ si simt „fericirea”, linistea si stresul in care eram fortata sa activez. Bucuria ca te duci si reintorci (ACASA)!

Reporter? Hmmm…

V am spus ca detest negrul? Nu, nu e culoare… e o expresie a tristetii… a deprimarii, a mortii ce v a facut inumani…

Dragii mei fosti, posibil si actuali colegi de condei: Sa va faceti curatenie pe birouri, better!

Etichete: , ,

Copyright © 2016-2017 Paparazza All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.